Nieuws

Artiesten Koningsnacht bekend

5 april 2019

Speciaal voor de verjaardag van de Koning trakteren wij op een feest dat de stad op zijn grondvesten doet schudden. Tijdens deze onvergetelijke Koningsnacht staan niemand minder dan Diggy Dex, Kraantje Pappie, Joost, Three Little Clouds en DAISY op het podium. Extra leuk: er komt nog een surprise act bij!

Diggy Dex

Traditiegetrouw beginnen we met een van de grootste namen op het programma: Diggy Dex! De ‘chansonrapper’ uit Amersfoort vertelt verhalen op muziek. De basis is en blijft hiphop, maar is zelden de eindbestemming.

Kraantje Pappie

“Waar Is Kraan?” Nou, op het Eemplein tijdens Koningsnacht! Met hits als ‘Feesttent’, ‘Pompen’, ‘Traag’ en ‘JA!’ is de feestgarantie hoog tijdens de show van Kraantje Pappie!
Kraantje Pappie maakt van elk feest een kolkende zee van zweet en extase.

Joost

Rapper, muzikant, YouTuber, spotvogel, cabaretier of – zoals hij zelf zegt – gewoon een ‘chubby guy uit een boerendorp’. We hebben het dan over niemand minder dan Joost! Je kan Joost kennen van nummers zoals ‘Scandinavian Boy’, ‘Albino’ en ‘Glaassie Water’.

Three Little Clouds

Ook bevestigd: Three Little Clouds! Binnen no-time groeide het Amersfoortse zestal uit tot dé hotste band van Midden-Nederland. In rap tempo veroverden zij harten van tienermeisjes, hun vriendjes én hun moeders.
De sound bestaat uit een mix van energie, funk en hiphop. Voeg dat samen met enorm veel enthousiasme en je hebt een geweldige Koningsnacht!

DAISY

Dit sterrenensemble eersteklas weet wel raad met een dansvloer. Met een indrukwekkend CV aan shows timmeren de Amersfoortse mannen sinds 2016 hard aan de weg. Optredens op o.a. Zwarte Cross, Mysteryland, Solar, Paaspop, Dauwpop, en Pukkelpop pronken op hun lijst.

Koningsnacht line-up