Nieuws

Promotiemateriaal Koningsdag nu beschikbaar voor Amersfoortse ondernemers

12 maart 2019

De Koninklijke familie zal op Koningdag Amersfoort bezoeken. Een prachtig evenement waardoor Amersfoort volop in de belangstelling zal staan. Ook voor Amersfoortse bedrijven en omliggende gemeenten is het Koningsbezoek een ideale gelegenheid zich aan het publiek en aan Tv-kijkend Nederland te presenteren. Naar verwachting zullen veel bedrijven met speciaal promotiemateriaal op het bezoek inhaken.

Speciale website met promotiemateriaal

Het Amersfoortse bedrijf Drukmakers heeft in samenwerking met de gemeente Amersfoort een speciale website ontwikkeld waarop het Amersfoortse bedrijfsleven terecht kan voor speciaal promotiemateriaal rondom het Koningbezoek. Alle promotiematerialen haken in op het thema ‘Wij, Amersfoort’. Omdat duurzaamheid een belangrijk onderwerp is rondom het Koningsbezoek zijn alle materialen duurzaam uitgevoerd: zo zijn er o.a. biologisch afbreekbare pennen, zadelhoesjes van gerecyclede PET flessen, zwaaivlaggetjes met papieren stokjes en banieren van duurzaam polyester. Door de gezamenlijke inkoop, zijn de promotiematerialen tegen scherpe prijzen te verkrijgen. Op http://koningsdag.drukmakers.nl is vanaf nu een ruime keuze aan producten beschikbaar.

Drukmakers - Koningsdag Amersfoort

Matthijs Luiten (eigenaar Drukmakers): ‘Als Amersfoorts bedrijf zijn wij ook sponsor van ‘Koningsdag Amersfoort 2019’. Ter gelegenheid van Koningsdag zullen wij begin april de stad mooi aankleden. Daarnaast helpen we Amersfoortse bedrijven op Koningsdag (en in de aanloop ernaar toe) zichzelf optimaal te presenteren. Dit kan door de eigen signing een ‘Konings’-upgrade te geven, maar ook door op de website te kiezen voor de speciale materialen. Alles is mogelijk: van vlaggen, mokken, pennen tot aan het tijdelijk inpakken van gehele gebouwen.’

Drukmakers is gespecialiseerd in het verzorgen van alle soorten drukwerk en promotiematerialen. Vooral voor grote projecten heeft het alle expertise in huis. Drukmakers is al jaren betrokken bij de citydressing van Amersfoort: in het Mondriaanjaar mocht het in opdracht van Citymarketing Amersfoort alle vlaggen, banieren en speciale objecten verzorgen. Ook voor Koningsdag levert Drukmakers een bijdrage aan de signing waarmee Amersfoort zich professioneel en Koningsgezind zal presenteren.