Nieuws

Twee presentatoren voor de regioquiz

12 april 2019

Wie presenteert de regioquiz?

Negen teams, één arena.. en maar liefst TWEE presentatoren! Marlayne Sahupala (Baarn, bekend van Hart van Nederland, Eurovisiesongfestival) en Luuk Ikink (Soest, bekend van RTL Boulevard, RTL Late Night) zullen de negen regioteams en de aanwezige Koninklijke Familie door de spectaculaire regioquiz leiden.

Veel gemeenten maakten de afgelopen dagen de samenstelling van hun negenkoppige team bekend: de teamcaptain en 8 teamleden als vertegenwoordigers van de eigen gemeenschap. De teamcaptain maakt als verhalenverteller deel uit van ‘Wij, Amersfoort’. De teamleden zullen op zaterdagochtend 27 april in eigen gemeente worden uitgezwaaid om op de fiets naar Amersfoort te gaan!

Koningsdag 2019 Amersfoort - Nieuws - Wij, Amersfoort

Vanuit alle richtingen zullen de teams aankomen in de binnenstad van Amersfoort, om zich op de locatie Achter Davidshof in de regioquiz van hun beste kant te laten zien.
We vinden het geweldig om nu te kunnen bevestigen dat dit ijzersterke gelegenheidsduo hun skills aan de regioquiz leent.
Marlayne: “Een bijzondere klus en eentje waar ik erg naar uitkijk! Nog leuker om dat samen met Luuk te doen. Als quizmasters op Koningsdag in Amersfoort. We gaan er een spannende wedstrijd en een mooi feest van maken!”
Luuk: “Een hele eer om als inwoner van Soest de presentatie van de regioquiz op me te mogen nemen. Voor het eerst een duo met Marlayne, een zeer gewaardeerde collega! Als ik alleen al denk aan ‘One Good Reason’ heb ik het weer dagen in mijn hoofd.”