Sponsoren

Wij, Amersfoort; dat betekent ook dat bedrijven en organisaties de handen ineen slaan om van Koningsdag een geweldige dag te maken! De gemeente Amersfoort werkt samen met provincie Utrecht en alle regiogemeenten om het feest te organiseren. De samenwerking met bedrijven en organisaties uit stad en regio is natuurlijk onmisbaar. Al een flink aantal bedrijven hebben hun medewerking toegezegd om met materieel, menskracht of financiële middelen Koningsdag 2019 tot een succes te maken.

Hartelijk dank aan de ondernemers en organisaties die de Koninklijke feestelijkheden in de regio Amersfoort mogelijk maken. Leuk om te weten: op 14 maart 2019 ontmoetten sponsoren elkaar tijdens de sponsormiddag op Paleis Soestdijk.

Wil je ook mee doen?

Caroline Eekhart vertelt je graag wat de mogelijkheden zijn. Ze is bereikbaar via ci.eekhart@amersfoort.nl of +31 6 51 09 2246.

Ambassadeurs uit het bedrijfsleven leggen graag uit waarom zij dit doen:

Eric Razenberg (CEO ThiemeMeulenhoff)

“Koningsdag 2019, met ons Koninklijk Huis in Amersfoort, is een unieke, eenmalige gebeurtenis en een fantastisch evenement voor onze mooie stad. Daar levert ThiemeMeulenhoff graag een bijdrage aan en ik nodig iedere in Amersfoort gevestigde onderneming uit om hetzelfde te doen zodat we er samen één groot, onvergetelijk feest van maken!”

Niels Bekking (Directeur Bekking & Blitz)

“Als ambassadeur en ook namens ons familiebedrijf ben ik enorm vereerd om als sponsor en ambassadeur een bijdrage te kunnen leveren aan een onvergetelijke Amersfoortse Koningsdag, laten we er een super oranje feest van maken!”

Bedrijfsleven

Overheid

Special thanks

Naast alle bedrijven en sponsoren zetten ook eindeloos veel vrijwilligers, organisaties, professionals, betrokken Amersfoorters en de omliggende dorpen en steden zich fantastisch in om er een feest van te maken. Aan al die mensen die zich zo groots en toegewijd hebben ingezet: jullie maken het feest tot wat het is. Special thanks!